keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Waiting a Jet-Plane

IMG_7853

Tänään olen valinnut portfoliokuvat Noviaan lähetettäväksi, esseekin on lähes valmis. Yritin tänä tihkusateisena keskiviikkona myös vähän kuvailla kaikenlaista. Ruuaksi tein muuten superhyvää siskonmakkarakeittoa!

IMG_7876

Käytiin katsomassa nykytaiteen museo Emmassa Joan Mirón näyttely, ja jotain muuta siinä sivussa. Miró ei kyllä ollut mun juttu ollenkaan. Tajuan kyllä, miksi hän on niin tunnettu ja pidetty. Sitä en tajua, millä järjellä tekoturkis, johon oli tökitty jotain epämääräsiä juttuja, voi olla hienoa nykytaidetta!?

IMG_7865

Emman jälkeen käytiin myös Hulluilla Päivillä seikkailemassa tuon pikkuserkkutytön ja hänen äitinsä kanssa siis. Oli vähän jännää olla Espoossa niiden aikaan, siellä mahtui jopa kävelemään, eikä tarvinnut ikuisuuksia jonotella missään! Tampereella väljyydestä ja lyhyistä jonoista saa noiden päivien aikaan vain unelmoida...

IMG_7895

En kuitenkaan ostanut kuin perusteepparin ja collegehousut plus ihan liikaa karkkia. Uusiksi sitten viikonloppuna Tampereella, oi että, olisi jo perjantai ja kivuutta!

5 kommenttia:

  1. Ihana löytö tää sun blogis! Niin hienoja, hyviä kuvia :--))
    Täytyypä alkaa seuraan!

    http://anna-doyouloveit.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Oi kiitoksia! Ihanaa :-) Tsekkasin myös sun blogin, ja sait kans uuden lukijan!

    VastaaPoista