lauantai 9. huhtikuuta 2011

Riviera

IMG_7906

Viimeiset 24 tuntia ovat olleet ihan superkivoja! Eilinen alkoi parhaan Riikan seurassa jatkuen Hang The DJ!hin, kunhan sukkahousut oli ensin hienosti korjattu. Hauskaa oli, tanssittua tuli ja absurdiakin saattoivat hieman jotkin tapahtumat olla.

IMG_7977

Tänään hengailin Ida-Marian kanssa ja kuvailtiin paljon, ja tuli kivoja kuvia (lisää niitä myöhemmin)! Oli ihanaa, että aurinko paistoi ja ulkona pystyi kulkemaan vain pakkautuneena kolmeen neuletakkiin, eli kevättakkia ei tarvittu, ihanaaaa!

IMG_8184

Lähdin viiden aikaan käymään veljenlapsia katsomassa pitkästä aikaa. Tosin se tarkoitti myös elokuvan Barbie ja merenneidon tarina katsomista... Onneksi nuo lapset oli sen verran ihania, ettei haitannut! Annu 4-vee ei olisi halunnut päästää minua lähtemään sieltä.

IMG_8209

IMG_8243

Okei, saattaa olla hieman outoa lisätä blogiin kuva 6-vuotiaan pojan kropasta, mutta hei, mikä kroppa! Kuusivuotiaalla! Ja kaikki ne temput, oi että, minulla on ihana veljenpoika ja tuo tyttökin. Nyt kuitenkin pitää odotella parhaimpia vaihto-oppilaskavereita tänne, ja sitten suuntana Big Pop. Elämä on kivaa!

4 kommenttia:

  1. Vautsi mikä haba pienellä! =D

    VastaaPoista
  2. Kuinka suuria noi sun kuvat on? Muokkaatko ne kokoonsa vai oks ne valmiiks sellasia? :-D Ja si et kuvaaks vaakasuunnas koko ajan? Heh, sori haluan vaan tietää :-D Kiva blogi, tyksin<3

    VastaaPoista
  3. Pienennän Picasalla 1024 pikselin levyisiksi, suoraan kamerasta ne kun on sellasia 3888x2592! Ja itekin oon ihmetelly tätä vaakasuunnassa kuvaamista, mutta niin mä taidan useimmiten tehdä :-D Kiitoksia!

    VastaaPoista