maanantai 18. huhtikuuta 2011

No One Just Is

IMG_8359

IMG_8358

Tänään sain ekaa kertaa käydä virallisesti äänestämässä ja believe it or not, se oli ihan hullun jännittävää! Ihan sama, vaikka kesti yhteensä ehkä kaksi minuuttia, mutta silti. Tosin tuo tulosilta, jota kerhohuoneella seurattiin, ei ollut niinkään jännittävää, vaan ennemminkin raivostuttavaa. Isäni sanoin: taisi mennä vaalit päin persusta!

IMG_8365

IMG_8368

IMG_8378

Tulosiltaa lukuunottamatta oli kyllä muuten kiva päivä! Näin parhainta Riikkaa, söin kevään/kesän ensimmäisen ulkojäätelön (oli muuten ihan hyvä tuo popcornimixjuttu), aurinko paistoi ihanasti ja pääsi sellainen pikkuyllätyskin tapahtumaan siinä.

IMG_8385

IMG_8384

Kotona vielä oli ihanaa, että maailman paras kämppikseni halusi tehdä ruokaa meille molemmille, joten nautimme kanapiirakkaa, timjamiporkkanoita ja tuollaista hernejuttua. Jälkkäriksi mustikkaa, keksiä ja vaniljarahkaa, omnom! Harmittaa, että huomenna taas täytyy jättää Tampere vähäksi aikaa, olen onnistunut kehittämään nyt niin vahvan rakkaussuhteen tähän kaupunkiin, että en tajua!

10 kommenttia:

  1. Tykkään sun ihanista kuvistas!

    VastaaPoista
  2. Ihan sikakivoja kuvia!=) Alko tehä mieli jätskiä!=D

    VastaaPoista
  3. Oi kiitos! Munkin on tehny koko päivän mieli jätskiä, ja mietin jaksaisko sitä lähtee käveleen kauppaan vielä tossa ihanassa ilta-auringossa :-)

    VastaaPoista
  4. ihanan hyvälaatuisia kuvia sulla : ))

    VastaaPoista
  5. kivoja kuvia! varsinkin tuo jätskikuva :)
    http://charmantrobe.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Kiitoksia! :--) Oli hyvää jäätelöäkin omnom :-D

    VastaaPoista
  7. Tosi kauniita kuvia täällä sun blogissa! :)

    VastaaPoista