sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Loose Ends

IMG_8399

Aamulla tulin seitsemältä suoraan eilisiltä jatkoilta tänne isosiskoni luo koiravahdiksi. Jo pelkkä aamuaurinko oli niin ihana, että ihan suretti mennä nukkumaan! Oli kuitenkin pakko nimim. viimeisen neljän yön aikana olen nukkunut yhteensä 16 tuntia.

IMG_8467

IMG_8492

IMG_8469

Iltapäivällä lähdin ihanaan aurinkoon piknikille Ida-Marian ja Liinan kanssa. Hauskaa oli, varsinkin kun tajuttiin, ettei ollut mitään millä leikata Daim-kakkua... Onneksi vanha Visa Electronini hoiti homman hyvin! Oli kyllä täydellinen sää piknikille.

IMG_8487

IMG_8468

Näin keväällä olen kuitenkin alkanut miettiä tulevaisuutta paljon enemmän, varsinkin sen vuoksi, että olen tutustunut ihan viimeisen kuukauden sisällä muutamiin ihmisiin, joista on hyvää vauhtia tulossa eräitä parhaita ystäviäni, jos kaikki menee hyvin (terkut erityisesti Nooralle, jos vain luet, Asmon täti kiittää eilisestä!)

En voi olla miettimättä sitä, mitä sitten tapahtuu kun kaikki suuntaavat eri paikkoihin opiskelemaan. Surettaa hieman, mutta toivon, että kaikki kääntyy hyvin päin!

5 kommenttia:

  1. ihanii keväisii kuvii (-: millä kameralla ja objektiiveilla kuvaat?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kuvaan Canon EOS 1000D:llä vielä muutaman viikon, yo-lahjaksi on tulossa uusi runko :-) Objektiivina käytän lähinnä Canon EF 50 mm f/1.8, kittiputkea harvemmin.

    VastaaPoista
  3. luin, pidin ja <3. oot parhautta!

    t. ei-kenenkään-täti

    VastaaPoista
  4. Ihanaihanaihana kuva toi eka! <3

    VastaaPoista
  5. ei-kenenkään-täti, sinä myös <3

    Rosa, ehhee, kannattaa kuvata kello 7 aamulla koko yön valvoneena siis! :-D ..... Miks ees vastaan teille jhfrudsijh!

    VastaaPoista