sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Galvanize

IMG_8250

Eilen illalla oli myöskin superhauskaa ja hieman absurdia taasen! Ja tein tuon coolin käsikorun, jonka tosin kaveri rikkoi heti kun päästiin Big Popiin... Mutta voin muuten kertoa, että Tampere näyttää ihan tajuttoman hienolta kello neljä yöllä katseltuna kymmenkerroksisen kerrostalon katolta! Tampere on tosiaankin rakkaus.

IMG_8280

IMG_8283

Nyt kirjoittelen tätä postausta Pendolinosta koska olen jäänyt koukkuun postaamiseen matkalla kohti Espoota ja seuraavaa työviikkoa sukulaisilla. Ennen tätä junamatkaa näin noita kahta ihanaa tyttöä pitkästä aikaa, kiitos Mira ja Heidi, olette korvaamattomia!

IMG_8286

IMG_8294

Kävimme syömässä American Dinersissa ja voi luoja, miten suuria ne annokset on! Suurinpiirtein vierin tänne junaan tuon annoksen jälkeen. Ei kanapihvin tarvitse olla neljän sentin paksuinen, hullua! Mutta hyvää silti oli, oi nam.

IMG_8267

Olen muuten myös huomannut, että tämä blogi on onnistunut tavoitteessaan: kuvaan nykyään paljon enemmän. Se oli tarkoituskin tätä luodessa! Shottilasi on muuten kotoisin Pariisista ihanan Fernandan tuomana. Sekavaa, mutta niin ovat nyt ajatuksenikin. Superhuippu viikonloppu kuitenkin oli!

4 kommenttia:

  1. Tuli tässä mieleen että onkos tuo punainen lippu lappunne se elinluovutuskortti juttu? Tuli vaan mieleen kun itsellänikin on sellainen :'D Voi hyvää päivää tuo hampurilainen näyttää hyvältä :oo♥

    Ihania kuvia muutenkin sinulla täällä :)

    VastaaPoista
  2. Sehän se! Kaverit täyttivät nyt, itse olen täyttänyt jo pari vuotta sitten. Ja oli muuten kanssa uskomattoman hyvää, vaikka en kyllä tosiaan jaksanut syödä loppuun :-D

    Ja voi kiitoksia :-)

    VastaaPoista
  3. tosi nätti tuo käsikoru! harmi että meni rikki :(

    VastaaPoista
  4. Kiitos, se olikin ihana! Nyt se on palasina bleiserin taskussa :-(

    VastaaPoista