tiistai 30. elokuuta 2011

In My Place

IMG_3853

IMG_3855
IMG_3854


Ruotsin puhuminen käy koulussa helpommaksi päivä päivältä! Näin kahden päivän jälkeen sanottuna... Nåå, hur som helst, kuvailin äsken lempijuttujani täältä uudesta huoneestani. Meikkipeili, pariisilaiset shottilasit, Harry Potter-maatuska, hieno viinipullo, Audrey Hepburn-kello, oivoi! Ruuvien reikiä peittävät postikortit ovat tulleet postin mukana Unkarista, Ranskasta, Saksasta ja Ruotsista, kiitos lähettäneille, tiedätte ketä olette 

IMG_3857

IMG_3858

IMG_3868

IMG_3870

Mun mielestä on ihan coolia olla lamppu ilman varjostinta. Koruröykkiö sijaitsee jostain käsittämättömästä syystä tietokonepöydällä, vaikkakin käytän noista lähinnä kolmea sormusta! Musta pörrömatto, surprisesurprise, från IKEA on juuri ihana, ja IKEAn hyllykkö pitää sisällään kirja-, lehti- ja (mitättömintä) leffavarastoani. Viihdyn näissä neliöissä kyllä oikein hyvin!

4 kommenttia:

  1. Äää meinki (no siskon mut vois sanoo et asuin siel) kämpäs oli lamppu ihan just noin ilman varjostinta ja mun mielestä se oli niiin sympaattinen ! Ja kyl se ruotsi lähtee siitä kohta sujumaa, jeppikses sitä on vähän pakko puhua D:

    VastaaPoista
  2. Siis jeps, toi on just paras, en haluu edes hankkia varjostinta :-D Mut joo, kyllä se tästä alkaa sujua, mun ruotsia on jo monet koulussa kehunu, kun uskallan niin rohkeesti kuitenkin puhua :-) Ymmärtäminenkin (se vaikeempi osa mulle oikeestaan) on kanssa joka päivä helpompaa. Tykkään koulustani ♥

    VastaaPoista
  3. Petra (Piiun sisko :-))3. syyskuuta 2011 klo 22.43

    AApua munki oli pakko tulla sanomaan tosta lampusta ! toi on ku kopio mun makkarista ! :-D Ja muutenki tosi hassua että asut siinä talossa, nyt harmittaa et lähdin pois.
    Eniten ärsyttää että muutin just koulun takia pois sieltä ku en edes tienny et tuolla on mahdollista opiskella valokuvausta :o mutta onnea opiskeluun ! :-)

    VastaaPoista
  4. Haha, ei oo mahdollista :-D En kyllä tajua, miten voi käydä just näin! Ja ei hitsi, harmi, ettet tienny! Mutta kiitos paljon :-)

    VastaaPoista