torstai 25. elokuuta 2011

Half Life

IMG_3324

IMG_3330

IMG_3336

Kiireistä ollut viime merkinnän jälkeen, anteeksi. Syy siihen: eilen vaihtui kotipaikkakunnaksi Pietarsaari, mutta koska tavaroiden purkamiselta ja netin hankkimiselta en ole kuvata ehtinyt. Siispä tässä viimeisiltä ajoilta ennen muuttoa kuvia: nämä ensimmäiset ovat urakkaillalta, kun käytiin sisarusporukalla siivoamassa ja kunnostamassa äitin saunaa. Tosin allekirjoittanut toimi lähinnä lapsenvahtina ja vietti pari tuntia tiikerijahdissa :-)

IMG_3346

IMG_3351

Tammerkoski oli tyhjänä. Se näytti hassulta, mutta ehdinpähän näkemään sen vielä ennen muuttoani. Pienet päiväkotilaiset kävivät myös sitä ihmettelemässä, se oli suloista! Ja ne linnut siellä, linnut ovat rakkaus.

IMG_3369

IMG_3374

Viimeiset päivät oli myös täyteenbuukattu ihmisten näkemistä. Oli kuvissa näkyviä Kristaa ja Ida-Mariaa, sekä ihania Essiä, Milkaa, Kaisaa, Maijaa ja erästä parhaista tytöistä koskaan: Riikkaa, jota hyvästellessäni kyynelkanavat olivat kovilla. Oli myös lauantai-illan bailut, ja mahtia seuraa sielläkin. Ikävä on jo ihan liian monia! Mutta ei tämä Pietarsaari paha ole. Palaillaan!

3 kommenttia:

  1. voivoi mua vähän harmistuttaa kun ei keritty kuvailla yms mut tuun sinne kuvattavaksi jooko nähdään sitten joskus!

    VastaaPoista
  2. Joo, tänne saa mielellään tulla istumaan ikkunalaudoille! :-)

    VastaaPoista
  3. hahaa, ihana toi ensimmäinen kuva! :D

    VastaaPoista