torstai 1. syyskuuta 2011

Perfection

IMG_3874

IMG_3902

IMG_3927

Kuviakuviakuvia! Viime päivät koulussa ovat oikeasti olleet rankkoja, mutta sen arvoisia: se, että päätin ottaa paikan Noviassa vastaan ja muuttaa tänne tuntuu jo tähän mennessä elämäni parhaalta päätökseltä! Toivon ja lähes jopa uskon, että näistä neljästä seuraavasta vuodesta tulee todellakin mun tähän astisen elämän ylivoimasesti parhaat vuodet!

IMG_3939

IMG_3959

IMG_4013

Pelkäsin etukäteen tosi paljon tänne muuttoa - Tampereelta Jeppikseen, ojdå! Samoin pelkäsin ruotsin puhumista, kuuntelua ja ymmärtämistä, mutta se käy päivä päivältä helpommaksi, ja oli jopa alunperin helpompaa kuin odotin! Ihaninta on ollut kuulla muutamia kommentteja, kuinka hyvin puhun ruotsia ja ihmettelyä siitä, eikö minulla muka ole yhtään mitään ruotsinkielistä taustaa: no ei!

IMG_3975

IMG_3979

IMG_4001

Koulukaverit ovat tosiaankin olleet kivoja, on ollut ihana tutustua uusiin ihmisiin! On myös ihanaa, että kämppikseni Mandin kanssa on niin helppo olla ja asua, kram för dig, du är den bästa kämppisen! Ja siis tosiaankin kaikki muut, joihin olen tutustunut (ja heitä on paljon) ovat olleet supermukavia ja ihania ja kaikkea! Olen nyt vain niin täynnä onnellisuutta ja iloisuutta!

Pelottaa tosin: entä jos sittenkin putoan täältä onnellisuuspilvien päältä vielä jossain vaiheessa?

1 kommentti:

  1. Onpa hyvät sivut. Tämän päivän kuvista tuo bussikuva on aivan loistava otos. Kuules plikka, taidat olla siellä ihan oikeassa osoitteessa.

    VastaaPoista