keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Time to Pretend

IMG_7338

Ihan ekaksi yksi söpöimmistä jutuista pitkään aikaan: uusi avaimenperä. Mulla oli pitkään avainten kanssa supercool kultainen kokispullo, mutta se meni rikki. Siitä lähtien oon ettiny uutta, ja eilen sitten tarttui matkaan tällainen Surprise me -lahjatavarakaupasta! Tuossa on nappi, jota painamalla tulee sellainen led-salamanvalovälähdys ja kuuluu kameran sulkimen ääni, hehee! Käy hyvin stressilelusta :-D

IMG_7333

Toisena tämän päivän eväät, tai osa niistä, joiden voimalla kävin kirjoittelemassa vaikeimman lyhyen matikan kokeen vuosikymmeneen kiitos YTL <3 Tuossa sekoituksessa on persikkaa, kiiviä, omenaa, banaania ja viinirypäleitä. Omnom, kuinka hyvää olikaan. Ja nyt onkin sitten kirjoitukset ja samalla lukio kokonaan ohi, how cool is this!

IMG_7340

Nyt täytyy kuitenkin alkaa valmistautumaan iltaa varten, koska menen illalla tsiikailemaan ihanaakin ihanempaa Olavia sekä Ristoa, kuten kuvasta näkee. Ajattelin ottaa jopa kameran mukaan, josko saisin kivoja kuvia! Keikkakuvaus on nimittäin rakkaus. Hitsi, että onkin kiva fiilis nyt!

5 kommenttia:

  1. käy katsomas mun blogi ja liity lukijaks jos tykkäät :)
    http://www.shokingpink.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. ooispa munkin kirjoitukset jooo ohi, kaduttaa pikksen että päätin viel kirjottaa ranskankin :D

    mutta toivottavasti sulla matikka natsais, ja nooo toivottavasti mullakin....

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo avaimenperä!

    http://blue-eyes-mellu.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Soile, käyn tsekkaamassa!

    sannero, mullakin monella kaverilla on vielä ranska. Nauran vaan niille vapaudessani! :-D Mutta siis matikassahan nyt kaikki riippuu siitä, kuinka paljon ne tiputtaa pisterajoja... Vähän jännää, onneks ens viikolla saa alustavia! :-)

    Mellu, se on ihan supersöpö kyllä!

    VastaaPoista