maanantai 28. maaliskuuta 2011

Campus

IMG_7729

Vaihdoin viikonloppuna paikkakuntaa Tampereelta Espooseen töihin sukulaisille. Päätin kuvata tämän kolmikerroksisen paritalon parhaat kohdat, koska täällä on jotain mahtavuutta! Idea tähän lähti ylläolevan kuvan kaakeleista, jotka ovat yläkerran pikkuvessassa. Niitä on tasan nuo kaksi, ja ne ovat supersöpöt!

IMG_7732

IMG_7751

Ylemmässä kuvassa näkyvä eteisen tapetti oli ennen alemmassa kuvassa näkyvän kellarikäytävän tapettia vastaava: samettipintainen! Sukulaiseni maalasivat eteisen tapetin valkoisella maalilla, ja hyvältä näyttää. Tosin kellarikäytävän tapetti, hei, samettia tapetissa, how cool is that!

IMG_7742

IMG_7741

Olohuoneen tapetti on myös oikein kaunis. Se on oikeasti ehkä vähän sinisempi kuin tuossa kuvassa, mutta tuollaista kuitenkin koko huone. Katto taasen... Oi että, tykkään ihan älyttömästi tuosta! Täällä alkovissa, missä nukun, on myös vähän samaa kattopintaa, mutta myös tuollaista erilaista. En tajunnut kuvata sitä.

IMG_7733

IMG_7734

IMG_7739

Parasta täällä on kuitenkin keskikerroksen vessa, koska hei! Turkoosi pisuuari tai mikä tuo onkaan, ihan tosissaan! Myös lavuaari ja vessa jatkavat samaa linjaa, ihan älyttömän mahtavaa! Nyt jatkan alustavista yo-tuloksista stressaamista ja jotain.

4 kommenttia:

  1. Eiks susta mee vähän överiks kuvata pisuaareja blogiin? :-----DD eiks toi taso menis jossain

    VastaaPoista
  2. ihana blogi sulla ! :)

    http://mymmy-huhhuh.blogspot.com/

    VastaaPoista