perjantai 28. lokakuuta 2011

Nothing Left to Hide

Koulu (2)

Koska on tylsää, ajattelin kertoa nyt kahdeksan satunnaista juttua itsestäni vielä julkaisemattomien analogisten kuvien kera tämän jälkeen ne ovat hetkeksi loppu, no worries. Jospa siis aloitan, joten numero uno: jos en opiskelisi nyt valokuvausta, haluaisin opiskella sosiaalialaa. Varsinkin psykiatrinen puoli kiinnostaa erittäin paljon!

Juna (3)

Två: En rakasta varmaan mitään sarjaa enemmän kuin How I Met Your Motheria! Olen kehittänyt niin järkyttävän obsession siihen sarjaan, se vain on täydellisyyttä! Kaikki tuotantokaudet löytyy koneelta ja niitä tulee katsottua lähes päivittäin tänään 12 jaksoa, ja kohta taas jatkan.... Elämä, onko se jotain syötävää!?. Pieni obsessio, kanske!

Nr. 3: Toinen asia, mitä rakastan, on lapset. Onneksi sisaruksillani on yhteensä kolme superihanaa lasta! Pieniä serkkujakin löytyy muutama, ja lähipiirissä on muitakin lapsia. Aina, kun näen jonkun söpön tapauksen, sen kyllä huomaa ilmeestäni ja AWWWWW!-äänireaktiosta.

Koulu (4)

Four: Mun hiukset on saanu kärsiä värjäyksen vaaroista jo eskarista asti. Ja eri värikokeiluja, niitä löytyy paljon! On ollut perusruskeita ja -vaaleita, mutta myös punaista, oranssia, violettia, mustansinisiä latvoja, ihmeellisiä raitaviritelmiä etc. Kerran pääni oli myös puoliksi punainen, puoliksi vaalea, keskijakauksen kohdalla värit vaihtuivat! Permanenttiakin on tullut kokeiltua, oivoi......

Numero cinco: Niin outoakin kuin se ehkä onkin ainakin mun mielestä lempivärini on harmaa. Rakastan varsinkin sellasta ihanaa helmenharmaata!

Aita

#6: Luulen, etten enää haluaisi asua omakotitalossa, 12 ensimmäistä vuotta elämästäni siis asuin. Tykkään kerrostaloasumisesta yli kaiken, olen täysin kaupunki-ihminen ainakin nyt. Unelma-asunto olisi joku ihana loft vaaleiden seinien ja tumman parketin kera, mutta ei tämä nykyinenkään huono ole!

Seitsemäs: Leffamakuni on kovin vaihteleva. Katson tosiaankin ihan kaikenlaista, romanttisista komedioista kauhuun, teinileffoista actioniin. Suosikkileffoissakin on monenlaista genreä: Breakfast at Tiffany's, Inception, Inglourious Basterds, Easy A, Hard Candy, Cry-Baby, Milk och så vidare.

Koulu (6)

Åtta: Menen aika harvoin nykyään mihinkään ilman tällaista mustaa huopahattuani. Ihan H&Mltä ostettu vain kyllä, mutta sitäkin ihanampi! Kun unohdin sen viime viikolla isälleni Urjalaan, pyysin häntä lähettämään sen postissa tänne, heh.......

Juna (6)

Sain tämän tunnustusjutun haasteena itseasiassa kahdeltakin bloggaajalta, kiitos Jyyli ja Milena! Mutta vaikka sääntöihin kuuluisi laittaa tämä eteenpäin ja muuta, olen laiska, eikä sellainen kuulu tyyliini, tein vain tunnustukset huvikseni!

4 kommenttia:

  1. Ihan pikku kommentti vaan, typerästi muotoiltu tää, et vissiin ite oo noissa kuvissa?
    Jos kerrot omista hiuksistas ja mitä oot niille tehny, nii miks kuvassa on joku muu tyttö rastoilla? Tai puhut villapipostasi joka on niiin ihana mutta kuva onkin jostain muusta tytöstä villapipo päässä. Ainakin näin oletan että tyttö et ole sinä, verraten muihin kuviin.

    Pointtina siis että mieti minkä sanoman sä annat asettelulla. Muissakin postauksissa teksti ei sovi kuviin välttämättä.

    ps. Katsoin myös kommenttejas. Opettele ottamaan vastaan kritiikkiäkin!

    VastaaPoista
  2. Siis tässä postauksessa ideana on vain pudottaa tunnustukset randomien kuvien lomaan. Olin yrittänyt muotoilla sen tuonne alkuun kyllä, mutta en kai sitten kovin selkeästi. Myönnän, etten huomannut, että kuvatkin ovat sinänsä menneet asettelultaan vähän hassusti, kun voisi yhdistää tunnustukset kuviinkin. Olen pahoillani tästä epäselkeydestä!

    Pointtini kuitenkin tässä oli jollain tavalla yhdistää vielä julkaisemattomia analogisia kuvia, jotka eivät liittyneet toisiinsa + tunnustukset, jotka eivät taas itse kuviin liittyneet. Muuten en olisi saanut kuvia tai tekstiä ollenkaan julkaistua.

    PS. Osaanhan minä, mulla on vaan siihen vähän oma tapani, jonka voi ymmärtää väärin näin tietokoneen kautta. Olen pahoillani. (Ja tässä vastauksessa ei oikeasti ole nyt sarkasmia ollenkaan.)

    VastaaPoista