sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Undisclosed Desires

IMG_0769

IMG_0770

IMG_0780

IMG_0792

IMG_0821

Keskiviikkoaamuna heräsin Urjalassa rankkasateeseen, joka sitten jatkui ja jatkui. Välissä oli 30 astetta lämmintä, ja sitten sade taas jatkui. Ihanaa. Sai pysyä sisällä ja lukea kuuden viikon Seiskat, jotka mummu oli minulle säilyttänyt. Ihana mummu!

IMG_0856

IMG_0861

Suurin osa ajasta kyllä meni siinä laiskotellessa muutenkin, sateesta huolimatta. Katsoin myös uinnin MM-kisojen uimahyppyosuuksia. Hauskinta mitä tahansa kilpailuja katsoessa on arvostella kilpailijoiden suorituksia, vaikka ei mitään lajista tietäisikään! Tosin uinnista tiedän, sitä harrastaneena, ja uimahallissakin saatan arvostella muiden suorituksia mielessäni...

IMG_0886

IMG_0887

IMG_0906

Söin myös kesän ensimmäistä kertaa uusia perunoita! Kaikki tällaiset peruskesäjutut on mun osalta toteutunu tänä vuonna kovin myöhään, kun mansikoitakin söin ensimmäistä kertaa viime viikolla. Syötiin kuitenkin myös pannaria tuoreiden vadelmien kanssa ja mun alusta asti itse tekemää mustikkapiirakkaa, oli hyvää!

IMG_0890

IMG_0898

IMG_0902

Perjantaina veljeni tuli lapsineen käymään, oivoi niitä lapsia! Kävimme katsomassa isäni lampaita ja muuta mukavaa, mutta sitten pääsin veljeni kyydillä kotiin. Sen jälkeen ei kyllä ole laiskottelusta ollut tietoakaan... Nämä pari päivää ovat menneet vauhdilla, puistoreggaessa ja kolmessa eri yökerhossa. Oivoi!

4 kommenttia:

  1. Sulla on kiva blogi. Tykästyin jotenkin tyyliisi kuvata. Saat kuvista sillei mielenkiintoisia vaikka aihe olisikin ihan perus juttu. I like!(:

    VastaaPoista
  2. Vooooi kiitos paljon :-) Kommenttisi piristi!

    VastaaPoista
  3. Eikää, ihana blogi sulla. Todellaki jään seurailemaan ♥ http://jannuli.blogspot.com/ kurkkaa myös minu blogini ja jos yhtään nappaa ala lukijaks! kommenttia toki saa jättää kans

    VastaaPoista
  4. Oivoi, kiitoskiitos! Käyn tsekkailemassa :-)

    VastaaPoista