tiistai 3. toukokuuta 2011

Grrreat!


Rakas tietokoneeni on kieltäytynyt yhteistyöstä kanssani, juuri nyt kun olisi paljon kuvia postattavana. Yritän palata asiaan mahdollisimman pian!

6 kommenttia:

  1. tää on hirveetä tekoindiepaskaa tää blogi.

    VastaaPoista
  2. Aika kummallista ettet voi ottaa negatiivista kommenttia asiallisesti :--D Kyseisestä anonyymistä et voi tietää mitään, mutta hän voi kyllä tämän blogin nähdessään todeta, että tämä on "hirveetä tekoindiepaskaa", sillä hänellä voi olla mielipide tästä blogista nähdessään ja tietäessään mitä tämä on. Sinä et taas tiedä hänestä mitään. Jotenkin outoa että haukut ihmisiä keistä et tiedä mitään. Naiivia.

    VastaaPoista
  3. Olisiko ollut parempi, että olisin alkanut itkemään ja valittamaan että yhyy, enhän ole? Ehkä heitin kommentin ironisesti? Jos sen ottaa vakavissaan, se on sen ihmisen ongelma. Netissä on tämä vaikeus, ettei voi tietää, tarkoittaako kirjoittaessaan kaikkea sananmukaisesti.

    VastaaPoista
  4. ... Miten olisi vaikka se, että jokaisella ihmisellä on mielipiteensä ja tuo oli hänen? :--D Ei kannata ottaa millään kannalla itseensä, mielummin vain todeta että jos ko. anonyymi on sitä mieltä niin se on hänen mielipiteensä. Kaltaisesi bloggaajat, jotka ovat heitelleet vastaavanlaisia vastauskommentteja kuin sinä, eivät ole ikinä menestyneet pitkälle blogimaailmassa.

    VastaaPoista
  5. Kolme asiaa: enhän koskaan sanonut, ettei ihmisellä mielipiteitä saisi olla? Olen ollut koko ajan sitä mieltä, että se on hänen mielipiteensä, ja se on ihan ok.

    Toisekseen: en koskaan ottanut kommenttia itseeni :-D

    Kolmanneksi: en ole myöskään sanonut koskaan, että haluaisin jotenkin menestyä blogimaailmassa. Pidän blogia omaksi ilokseni (kunhan taas koneeni toimisi kunnolla), en kenenkään toisen takia tai lukijoita kerätäkseni.

    VastaaPoista