torstai 31. maaliskuuta 2011

En Annan Typ av Disco

IMG_7757

ONNEA ON...

  • jäniksen jäljet lumihangessa!
  • kevätaurinko!
  • katukyltit, joissa katujen nimet ovat sekä suomeksi että på svenska
  • se, että koira jota lenkität tajuaa kääntyä kotipihaan kun itse kuljet ajatuksissasi ohi!

IMG_7761

  • se, että ulkona saa käyttää aurinkolaseja!
  • kymmenvuotiaan pikkuserkkutytön ihana nauru!
  • tehdä makaronilaatikkoa ensimmäistä kertaa itse ja onnistua siinä!
  • meikittömät päivät!

IMG_7764

  • How I Met Your Motherin katsominen!
  • kämppiksen blogia hehkuttava kommentti Systerin Lukijoilta-palstalla!
  • hymyillä niin, että poskiin sattuu!
  • se fakta, että huomenna pääsen Tampereelle, hih

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Campus

IMG_7729

Vaihdoin viikonloppuna paikkakuntaa Tampereelta Espooseen töihin sukulaisille. Päätin kuvata tämän kolmikerroksisen paritalon parhaat kohdat, koska täällä on jotain mahtavuutta! Idea tähän lähti ylläolevan kuvan kaakeleista, jotka ovat yläkerran pikkuvessassa. Niitä on tasan nuo kaksi, ja ne ovat supersöpöt!

IMG_7732

IMG_7751

Ylemmässä kuvassa näkyvä eteisen tapetti oli ennen alemmassa kuvassa näkyvän kellarikäytävän tapettia vastaava: samettipintainen! Sukulaiseni maalasivat eteisen tapetin valkoisella maalilla, ja hyvältä näyttää. Tosin kellarikäytävän tapetti, hei, samettia tapetissa, how cool is that!

IMG_7742

IMG_7741

Olohuoneen tapetti on myös oikein kaunis. Se on oikeasti ehkä vähän sinisempi kuin tuossa kuvassa, mutta tuollaista kuitenkin koko huone. Katto taasen... Oi että, tykkään ihan älyttömästi tuosta! Täällä alkovissa, missä nukun, on myös vähän samaa kattopintaa, mutta myös tuollaista erilaista. En tajunnut kuvata sitä.

IMG_7733

IMG_7734

IMG_7739

Parasta täällä on kuitenkin keskikerroksen vessa, koska hei! Turkoosi pisuuari tai mikä tuo onkaan, ihan tosissaan! Myös lavuaari ja vessa jatkavat samaa linjaa, ihan älyttömän mahtavaa! Nyt jatkan alustavista yo-tuloksista stressaamista ja jotain.

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Suit Up!

IMG_7714

Kuinka säälittävää on viettää perjantai-iltaa kotona katsoen maratonina How I Met Your Motheria ja syöden ehkä maailman täydellisintä suklaakakkua? Ei mulla sitten muuta, jatkan rypemistä säälittävyydessäni, joka on muuten mahtavaa!

torstai 24. maaliskuuta 2011

6:06

IMG_7420

Oi, eilen oli oikein mukavaa! Olavi Uusivirta oli ihana, niin kuin aina, eikä Ristokaan huono ollut. Varsinkin Rakkauden rock encorena lämmitti mieltä ihan kiitettävästi!

IMG_7418
IMG_7410

Olavilla oli myös niin supersöpöt kengät, oi että! Muutenkin koko mies on täyttä rakkautta: lavaesiintyminen, karisma, sanoitustaidot, ulkonäkö, noi hymykuopat. Juttelin sille hetken keikan jälkeen, se on ihan älyttömän suloinen. Voisitko Olavi mennä mun kanssa naimisiin, jooko!?

IMG_7557
IMG_7651

Tosin melkein Olaviakin enemmän taidan rakastaa keikkakuvausta, tajusin sen taas eilen! Kaikki se haasteellisuus valojen ja ohikiitävien hetkien kanssa aiheuttaa sen, että onnistunut keikkakuva tuntuu miljoona kertaa paremmalta kuin pitkään suunniteltu kuva.

IMG_7491

Kaiken puolin oli kuitenkin kokonaisuudessaan onnistunut ilta! Hyvin tuli juhlittua lukion päättymistä (mitä en ole vieläkään täysin tajunnut, ei enää koskaan lukio-opiskelua!) Mukaan saattoi tarttua myös Riston settilista, kun sen lattialta onnistuin löytämään, haha!

Lisää kuvia keikoilta löytyy täältä! Käykää katsomassa :-)

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Time to Pretend

IMG_7338

Ihan ekaksi yksi söpöimmistä jutuista pitkään aikaan: uusi avaimenperä. Mulla oli pitkään avainten kanssa supercool kultainen kokispullo, mutta se meni rikki. Siitä lähtien oon ettiny uutta, ja eilen sitten tarttui matkaan tällainen Surprise me -lahjatavarakaupasta! Tuossa on nappi, jota painamalla tulee sellainen led-salamanvalovälähdys ja kuuluu kameran sulkimen ääni, hehee! Käy hyvin stressilelusta :-D

IMG_7333

Toisena tämän päivän eväät, tai osa niistä, joiden voimalla kävin kirjoittelemassa vaikeimman lyhyen matikan kokeen vuosikymmeneen kiitos YTL <3 Tuossa sekoituksessa on persikkaa, kiiviä, omenaa, banaania ja viinirypäleitä. Omnom, kuinka hyvää olikaan. Ja nyt onkin sitten kirjoitukset ja samalla lukio kokonaan ohi, how cool is this!

IMG_7340

Nyt täytyy kuitenkin alkaa valmistautumaan iltaa varten, koska menen illalla tsiikailemaan ihanaakin ihanempaa Olavia sekä Ristoa, kuten kuvasta näkee. Ajattelin ottaa jopa kameran mukaan, josko saisin kivoja kuvia! Keikkakuvaus on nimittäin rakkaus. Hitsi, että onkin kiva fiilis nyt!

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Wonderful Life

IMG_7316

Kävelin tänään sitten märillä sukilla kotiin. Että sitten rakastankin tätä välivuodenaikaa, kun ei oikein tiedä mitä kannattaisi ulos pukea, että selviäisi kuivana ja lämpimänä! Ja ei, en omista samaa paria olevia sukkia, hehe.

IMG_7313

Ja siis kynsilakkojahan kannattaa tietysti repiä matikan tentin aikana, kun alkaa ärsyttää kaiken maailman polynomit ja eksponentiaaliset mallit! Turhautumisesta huolimatta palaan kuitenkin alla olevassa kuvassa näkyvien asioiden pariin. Jos sitten ylihuomenna vaikka selviäisi kunnialla!

IMG_7321

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Cool and Bored

IMG_7294

Yritän pakoilla matematiikkaa. Eilen olimme ystäväni Milkan kanssa juomassa luomusmoothiet luonaaksi. Smoothieiden lisäksi siellä oli kyllä silmänruokaakin ah!

IMG_7299

Vihreä oli Milkan Sweet Greens, joka maistui ja haisi ihan vastaleikatulta ruoholta. Itselläni oli tuo oranssi, makuna Vitaboost "raikas hedelmäinen". No joo, raikas tosiaan... Vähän liiankin! Onneksi ne söpöt miehet tiskin takana korvasivat tuon maun puutteen.

Avant-garde Affection

IMG_7259

Hei! Olen juuri 19 vuotta täyttänyt tyttö, jonka lukio-opinnot ovat tulossa päätökseensä. Töitä en ole vielä onnistunut saamaan, joten ehkä blogin pitäminen voi täyttää päiviäni.

Pitkän aikaa on pitänyt jo tällainen blogi aloittaa, nyt sen sain sitten aikaiseksi. Minkä ihmeen takia sitten haluan perustaa blogin? Pääsyynä on, että alkaisin taas kuvata enemmän. Valokuvaus on kuulunut tiiviisti elämääni yli viisi vuotta, ja harkitsen siitä ammattia itselleni.

Viimeisen puolen vuoden sisällä nämä haaveet ovat kuitenkin ottaneet vähän takapakkia, koska kuvaaminen ei ole jaksanut kiinnostaa. Toivon, että tämä blogi saisi innostuksen palaamaan!

En kuitenkaan tiedä, miten tätä blogia tulen käyttämään, mutta toivon, että ahkerasti ja omaksi ilokseni. Kirjoitan asioista, jotka mielessäni liikkuvat ja lisään kuvia, joista pidän. Nyt menen ehkä nukkumaan, että jaksan huomenna vielä laskea matikkaa!